Salată de Crab rege cu Grapefruit și Avocado

Salată de Crab rege cu Grapefruit și Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata King Crab cu Grapefruit și Avocado. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado hass, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată de paste de Avocado și Crab cu vinetă de tarhon de Grapefruit, Regele Crab și Avocado Shooters, și Rulouri de primăvară de Crab cu Grapefruit roz, Avocado și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, curățați pielea și miezul alb amar din grapefruit. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile de grapefruit. Strângeți sucul din membrane în vas; ar trebui să existe 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron, amestecați ceapa, sosul de soia și sucul de lămâie cu 4 linguri de ulei. Se amestecă 1/4 cană de suc de grapefruit din castron și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați crabul și gătiți la foc mare, rotind o dată, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
6
Adăugați restul de 1/4 cană de suc de grapefruit și gătiți până când crabul este ușor caramelizat, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
CrabiCrabi
7
Se ia de pe foc.
8
Aranjați grapefruitul în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Puneți avocado deasupra, apoi crabul. Puneți pansamentul peste crab, garnisiți cu migdale și coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
CrabiCrabi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista