Salată de Crab rege cu Grapefruit și Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata King Crab cu Grapefruit și Avocado. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado hass, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată de paste de Avocado și Crab cu vinetă de tarhon de Grapefruit, Regele Crab și Avocado Shooters, și Rulouri de primăvară de Crab cu Grapefruit roz, Avocado și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați pielea și miezul alb amar din grapefruit. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile de grapefruit. Strângeți sucul din membrane în vas; ar trebui să existe 1/2 cană.
Într-un castron, amestecați ceapa, sosul de soia și sucul de lămâie cu 4 linguri de ulei. Se amestecă 1/4 cană de suc de grapefruit din castron și se condimentează cu sare.
Lăsați să stea 10 minute.
Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei până la sclipire.
Adăugați crabul și gătiți la foc mare, rotind o dată, 30 de secunde.
Adăugați restul de 1/4 cană de suc de grapefruit și gătiți până când crabul este ușor caramelizat, aproximativ 10 secunde.
Aranjați grapefruitul în boluri puțin adânci.
Puneți avocado deasupra, apoi crabul. Puneți pansamentul peste crab, garnisiți cu migdale și coriandru și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.