Salată de Crab cu sos Louis de roșii uscate la soare
Salata de Crab cu sos Louis de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 698 calorii, 30g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână carne de crab, lapte, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 9 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Gatiti sparanghelul in cratita cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgere.
4
Se transferă într-un castron cu apă cu gheață; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scurgere. (Pansamentul și sparanghelul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
6
Așezați salata verde într-un castron mare. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi. Salată de movilă pe farfurii. Sus cu crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se ornează cu sparanghel, roșii, ouă și lămâie. Treceți pansamentul rămas separat.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.