Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, carne de crab, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Crab, Salată De Crab, și Salată De Crab.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adauga ceapa si urmatoarele 4 ingrediente; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Lăsați să se răcească 10 minute sau la temperatura camerei.
4
Așezați carnea de crab și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați legume răcite; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.