Salata de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 179 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de slănină, sos de salată, brânză colby monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de conopidă și varză (tabouli de conopidă), Salată De Conopidă, și Salată De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu, gătiți bucăți de slănină 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Într-un castron mare, amestecați maioneza și zahărul. Se amestecă conopida, ceapa și ardeiul gras până când legumele sunt acoperite cu amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Conopidă
Maioneză
Legume
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Chiar înainte de servire, amestecați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită