Salată de cină cu spanac cu tofu de susan
Salata de cină cu spanac cu tofu de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.57 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 393 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, ridichi, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mere tarta ai putea urma acest curs principal cu Tartă De Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cina in seara asta: Tofu cu trei alarme cu ciuperci de stridii și spanac, Salată de tăiței de susan cu Tofu, și Salată Picantă De Susan-Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tofu între prosoape de hârtie pentru a se usca.
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Întindeți amidonul de porumb pe o foaie de copt cu margini și furikake pe alta. Stivă tofu și se taie în 1/2-in. cuburi. Aruncați ușor tofu în amidon de porumb, apoi rulați rapid, dar bine și apăsați în furikake. Se prăjesc în 2 loturi până se rumenesc bine și crocante, aproximativ 20 de minute în total și se scurg pe prosoape de hârtie.
Feliați țelina, tăiați mărul și tăiați ridichile în pene subțiri. Într-un bol mare de salată, bateți restul de 1 1/2 lingură. ulei cu sos de usturoi chili și oțet.
Adăugați țelină, măr, ridichi, spanac, sare și tofu și aruncați pentru a acoperi.
* Găsiți în culoarul magazinelor alimentare din Asia.