Salată De Cinci Pahare

Salată De Cinci Pahare
Cinci salata Cupa ia în jurul valorii de 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, marshmallows de culoare curcubeu, segente de portocale mandarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: 7 Cup Burfi-7 Cup tort / ușor Diwali dulce s, Salată De Șase Cani, și Salată De Ardei.

Instrucțiuni

1
Combinați cocktailul de fructe, portocalele mandarine și bucățile de ananas într-un castron mare. Îndoiți smântâna și nuca de cocos. Chill. Chiar înainte de servire, amestecați marshmallows și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista