Salata de celofan-tăiței cu carne de porc friptă este o fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, frunze de mentă, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de celofan-tăiței cu carne de porc friptă, Salată de tăiței și legume din celofan, și Cum se gătește: salată de tăiței din sticlă (celofan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc de - a lungul bobului în benzi lungi de 1 1/2 până la 2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Îndepărtați și aruncați orice tendon, dar nu tăiați grăsimea.
3
Transferați carnea de porc într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Se amestecă împreună ingredientele de porc rămase într-un castron mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați la carne de porc și întoarceți-vă la strat, apoi strângeți punga pentru a elimina cât mai mult aer posibil și sigilați. Marinați carnea de porc, răcită, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F. Puneți apă de 1/2 inch într - o tigaie de prăjire de 13 pe 9 inci și așezați un suport metalic deasupra tigaiei (raftul nu trebuie să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada și aranjați fâșii de porc la o distanță de 1 inch pe raft. Se prăjește în cuptor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță de 1 litru, apoi fierbeți 1 minut (marinada poate părea coagulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc.
9
Periați ambele părți de porc cu puțină marinată și prăjiți încă 10 minute. Periați cu generozitate ambele părți de carne de porc cu marinată din nou și prăjiți, ungând de 2 sau 3 ori, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F și prăjiți carnea de porc până când fâșiile sunt de culoare mahon și caramelizate pe margini, încă 10 până la 15 minute (carnea de porc ar trebui să se prăjească în total aproximativ 50 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
1
Amestecați toate ingredientele de pansament într-un blender până se omogenizează. Se amestecă înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Înmuiați tăiței în apă rece pentru a acoperi până la maleabil, aproximativ 15 minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Tăiați tăiței în jumătate cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Gatiti fasolea intr-o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați cu un skimmer sau o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând lichidul de gătit în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Skimmer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți fasolea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
6
Întoarceți lichidul de gătit cu fasole la fierbere, apoi gătiți tăiței, neacoperiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Scurgeți fidea în colander și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Scurgeți din nou tăiței, apoi întindeți-i pe prosoape de hârtie și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Tăiați cât de multă carne de porc doriți pentru salată peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Aruncați tăiței cu 1/4 cană de pansament într-un castron. Aruncați fasolea lungă cu 2 linguri de pansament într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aranjați carnea de porc, tăiței, fasolea și ingredientele rămase pentru salată pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Toppinguri, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Stropiți cu o parte din pansament și serviți pansamentul rămas pe lateral.
1
· Puteți înlocui filetul de porc cu fundul de porc.* Pansamentul se poate face cu 1 zi înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Intensitatea aromei se estompează atunci când carnea de porc este feliată, așa că tăiați-o după cum este necesar. Carnea de porc fără felii se păstrează, învelită în folie și răcită, până la 3 zile, sau congelată, învelită strâns în folie de plastic și plasată într-o pungă de plastic sigilată, până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Boston Fundul
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2