Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de cartofi și șuncă în stil German. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 382 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, țelină, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi În Stil German, Salată de cartofi în stil German cu șuncă, și Salată De Cartofi În Stil German.
Instrucțiuni
1
Aburiți cartofii într - un abur de legume setat peste 1 inch de apă clocotită într-o oală largă de 4 până la 5 litri, acoperită, până când este fragedă când este străpunsă cu un cuțit de tăiat, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Între timp, gătiți sparanghelul într - o oală largă de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați sparanghelul cu clești într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
5
Tăiați și rezervați vârfurile, apoi tăiați tulpinile în bucăți de 1 inch.
6
Adăugați vârfuri și tulpini într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie si crocanta, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând picături de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
9
Odată ce cartofii s-au răcit pentru a se încălzi, tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
10
Adăugați în castron cu sparanghel, împreună cu slănină, șuncă, țelină, ceapă, pătrunjel și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Pătrunjel
țelină
Muraturi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Întoarceți tigaia cu picături de slănină la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ulei, apoi amestecați în oțet, zahăr, muștar, sare și piper și gătiți, amestecând și răzuind bucăți maro, 30 de secunde. Turnați imediat pansament fierbinte peste salata de cartofi și aruncați pentru a acoperi.