Salată de cartofi la rece

Salata de cartofi la modă rece ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 de calorii , 5 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Un amestec de piper, țelină, tarhon și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salata de cartofi de modă veche , Cușcușul cu nuci și nuci citrice Garbanzo: O salată pentru vreme rece și Salata cu tăiței cu fenicul rece și dovlecel .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pune cartofii într-o oală mare cu fundul greu. Se acopera cu apa rece si se pune la foc mediu. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți imediat căldura și îndepărtați capacul. Fierbeți ușor până când cartofii sunt fragezi la furculiță.
Scurgeți și puneți într-o baie de gheață pentru a se răci.
Îndepărtați pielea frecând cu un prosop. Tăiați cartofii rondele sau tăiați cubulețe mari și puneți-le într-o pungă cu fermoar.
Adăugați oțetul și amestecați pentru a acoperi toți cartofii.
Puneți punga în frigider peste noapte.
Într-un castron mare, combinați maioneza, muștarul, pătrunjelul, tarhonul, usturoiul, cornichons, ceapa și țelina. Odată combinați uniform, adăugați cartofii și condimentați cu sare și piper.
Lasati salata sa se raceasca la frigider cel putin o ora inainte de servire.