Salată De Cactus-Paddle Savuroasă
Savuros Cactus-Paddle salata ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, jalapenos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cactus, Salată De Cactus, și Salata de Cactus a bucătarului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cactusul: pregătiți cactusul proaspăt conform notelor de mai jos.
Asamblarea salatei: cu puțin timp înainte de servire, clătiți bine și scurgeți cactusul fiert sau conservat (dar nu prăjit), apoi amestecați cu Roșia, ceapa și coriandrul. Amestecați ingredientele de pansament amestecând bine sau agitând într-un borcan bine închis; gustați sare, apoi turnați peste legume și aruncați pentru a combina.
Garnitură și prezentare: tapetați un platou decorativ cu frunzele de salată și îngrămădiți salata de cactus în centru.
Presărați brânză, aranjați ardeii iute murați și ridichile deasupra și serviți. Calendarul și pregătirea în avans
Cu palete de cactus pregătite la îndemână, salata merge împreună în aproximativ 15 minute. Cel mai bine este atunci când este servit în câteva minute de la îmbrăcare.Variații Tradiționale
O salată de Cactus din Puebla: pregătiți rețeta precedentă, înlocuind 5 până la 7 uncii de fasole verde aburită (capete tăiate) pentru cactus și 1/3 cană de mozzarella rasă (folosesc o brânză cu sfoară) pentru brânza proaspătă.
Se ornează cu avocado tăiat cubulețe. Această salată se face frecvent cu câteva lingurițe de oregano proaspăt tocat.Explorări Regionale
Paletele Cactus fixate într-un fel sau altul sunt populare în centrul și vestul-centrul Mexicului. Amestecurile Salady din nepal ating un vârf în Toluca, unde unul este făcut cu un sos ușor chile guajillo anti ceapă prăjită, unul cu ardei iute și morcovi serrano și unul cu amestecul standard de ceapă, roșii, brânză, ridiche și coriandru proaspăt; acesta din urmă nu are de obicei pansament.Padele Cactus
Fierberea este cea mai obișnuită metodă de gătit: pentru 4 palete medii, aduceți 4 litri de apă la fierbere într - o oală de 6 până la 8 litri, sărați-o puternic și adăugați opțional linguriță bicarbonat de sodiu (pentru a diminua decolorarea).
Adăugați cactusul pregătit și fierbeți neacoperit la foc mediu-mare până când este destul de fraged, 15 până la 20 de minute. (Eșecul de a găti cactusul suficient de mult vă va lăsa cu cactus lipicios care continuă să scurgă o substanță mucilaginoasăsimilar cu ceea ce emană okra, cunoscut sub numele de baba în spaniolă; de asemenea, baba va face apa groasă și spumoasă, așa că aveți grijă la fierbere.) Clătiți cactusul gătit timp de câteva minute sub apă rece, apoi scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Modul meu preferat de a găti cactus (pentru că nu implică apă de levigare haba) provine din vestul-centrul Mexicului, unde paletele de cactus întregi la grătar cu cărbune sau gătite la grătar însoțesc uneori specialitățile regionale: lăsați paletele întregi după curățare, pur și simplu marcând fiecare parte pe lungime de 3 ori cu un cuțit.
Ungeți fiecare parte cu ulei vegetal, apoi presărați sare și puțin suc de lămâie. Prăjiți-le la foc mediu-scăzut de cărbune (ceea ce le conferă o aromă minunată) timp de 15 minute, întorcându-le ocazional sau prăjiți-le pe o plită încălzită la puțin mai mică decât medie, rotind, timp de aproximativ 20 de minute. Pentru cea mai uniformă gătit, prăjiți-le la cuptor la 3500 timp de aproximativ 25 de minute. Se răcește, apoi se taie în fâșii sau zaruri.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;