Salată de Cactus, Chayote și mere verzi
Salata de Cactus, Chayote și mere verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.71 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați scallions, cayenne rotunjite, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de Cactus, Chayote și mere verzi, Porumb, chayote și Burritos Chile verzi, și Chayote Squash Mock Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 paletă de cactus, cu partea plată în jos, pe o suprafață de lucru. Răzuiți orizontal de la baza îngustă a paletei spre capătul mai larg cu un cojitor de legume sau cuțit pentru a tăia spini și pete maronii. Dethorn zbaturi pe cealaltă parte în același mod, apoi tăiați peste tot în jurul marginii. Repetați cu paletele rămase, apoi tăiați paletele transversal în felii groase de 1/4 inch.
Blanch cactus într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până când se înmoaie, aproximativ 1 minut. Transferați imediat cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece. Se usucă, apoi se transferă într-un castron mare împreună cu chayotes, măr și scallions.
Tăiați coaja și toată miezul alb din 3 portocale cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste castron care conține amestec de cactus, tăiați segmentele fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron. Strângeți sucul din membrane și portocala rămasă în castron, apoi adăugați suc de lămâie, sare și piper și aruncați.
Lăsați să stea până când chayotes sunt ofilite, aproximativ 30 de minute.
În timp ce salata stă, prăjiți semințele de dovleac în 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt umflate și aurii palide, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cayenne. Se răcește semințele în ulei în tigaie.
Scurgeți salata într-o strecurătoare așezată peste un castron, apoi transferați sucul într-o cratiță de 1 litru și fierbeți până când este siropoasă și redusă la aproximativ 1/3 cană, 4 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în restul de 3 linguri de ulei. Întoarceți salata în castron și aruncați cu sos, semințe de dovleac cu ulei din tigaie și sare după gust.
Dacă nu găsiți nopale proaspete, folosiți fasole verde subțire albită.