Salată De Broccoli Boo
Broccoli Boo salata este un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, bici minune, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bau! Mușcături, Cupe Boo, și Bau! Cookie-uri.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți biciul miracol, zahărul și oțetul. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore. Într-un castron mare, combinați broccoli, portocale, ceapă, slănină și stafide.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Willamette Valley Vineyards Dijon clona Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.