Salată De Avocado De Grapefruit
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețete în cutia de rețete, salata de avocado de Grapefruit ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 200 de calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cățel de usturoi, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Avocado Și Grapefruit, Salată de Avocado și Grapefruit, și Salată De Avocado De Grapefruit.
Instrucțiuni
Împărțiți salata verde între opt farfurii de salată. Aranjați grapefruitul, avocado și ceapa peste salată.
Într-un castron mic, bateți sucul de portocale, uleiul, sucul de lămâie, chimenul, usturoiul și sosul de piper; stropiți peste salate.
Se presară cu nuci pecan.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersică și litchi. Proaspăt pe gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un partener ideal pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, fie coapte, fie în sos.