Salată de ardei și ceapă prăjită cu brânză albastră
Salata de ardei și ceapă prăjită cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 146 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână brânză, sare kosher, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de ardei, ceapă și brânză albastră la grătar, Salată De Ardei Gras, Porumb Și Ceapă Roșie La Grătar Cu Brânză Albastră Vi, și Friptură de ardei și salată de cartofi prăjiți cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Combinați primele 4ingrediente într-un vas de copt superficial de 2 litri;aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Prăjiți legumele, amestecând ocazional,până când ceapa se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 40 de minute. Se amestecă 1 lingură de oțet de Sherry. Condimentați după gust cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți.
Aranjați friscormele pe plăci, împărțind uniform.Lingurați legumele peste friscrume.
Stropiți sucuriîn vasul de copt peste. Se acoperă cu brânză, dacădorit.
Per porție: 190 calorii, 15 g grăsime, 2 g fibre