Salată De Ardei Thailandezi

Salată De Ardei Thailandezi
Nevoie de un garnitură prietenoasă fără gluten și FODMAP? Salata de ardei Thailandezi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, orez, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Prepelițe de sare și piper cu salată thailandeză de plante și fasole, Supă De Ardei Roșu Curry Thailandez, și Pui Thailandez cu busuioc și piper negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Amestecați pansamentul, sosul de soia și sosul de grătar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3
Adăugați la amestecul de carne; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Serviți imediat. Sau, acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista