Salată de andive tocată cu somon afumat
Salata de andive tocată cu somon afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, andive belgiene, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați pentru salată de andive, Kale și somon afumat cu Avocado și Grapefruit roz, somon afumat și andive, și Endive cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele de la endive și tăiați capetele transversal pe diagonală.
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, hreanul după gust, muștarul și piperul.
Adăugați andive, somon și capere în castron și amestecați pentru a acoperi. Apăsați ouăle prin găurile mari ale unei răzătoare sau tăiați.
Puneți salata pe farfurii; se acoperă cu ouă.
Se adaugă sare după gust.