Salată de afine cu fructe

Salată de afine cu fructe
Salata de afine cu fructe este un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 108 de calorii. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită struguri, ananas, zahăr echivalent înlocuitor de zahăr și portocale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Salata de merișoare cu fructe cu porto, Salata de merișoare cu fructe și savoarea de afine cu fructe.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați primele trei ingrediente. Acoperiți și procesați până când fructele sunt tocate grosier; se lasa sa stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Între timp, într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă. Se da la frigider pentru 15-20 de minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați amestecul de afine, struguri, ananas, țelină și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
StruguriStruguri
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4
Se toarnă într-un 2-qt. bol de servire sau feluri de mâncare individuale. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale minunate de intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe fierbinți, cu miere și prune greengage. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului. Fabricat din struguri selecționați Chardonnay și Pinot Noir cultivați în cele mai bune microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat din Grand Cru din Côte des Blancs, iar Pinot Noir provine din Grand Crus din Montagne de Reims și marginea Vallée de la Marne. După recoltare, strugurii sunt teși imediat în teascuri din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea are loc după fermentația primară, cuvée finală completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele răcoroase ale lui Taittinger. Despre Sebastião SalgadoSebastião Salgado sa născut în 1944 în Aimorés, Brazilia. Crescut într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări prin pădure, privirea de pe dealuri și ascultarea trenurilor care transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebastião a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea lui pentru natură. Fotografiile lui Sebastião Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, și totuși el reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru Colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este mai universal și mai original: Viața, simplă și pașnică.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista