Salată cu fetă de fasole verde
Reteta Salata cu feta de fasole verde se poate face in aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 342 de calorii. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Mergeți la magazin și luați iarbă de mărar, nuci pecan, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv la preț accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de fasole verde și feta, salata de fasole verde, nucă și feta și Salata de fasole verde cu fetan și nuci.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana devine crocant.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Pune fasolea într-un castron mare; se acopera si se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, usturoiul, mărarul, sarea și piperul; agită bine.
Adăugați nuci pecan și ceapa la fasole.
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.
Serviți imediat cu o lingură cu fantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Kumeu River Village Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.