Salată crudă de anghinare, țelină și parmezan
Salata crudă de anghinare, țelină și parmezan este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 139 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată Crudă De Anghinare, Țelină Și Parmezan, Salată de țelină, nucă și parmezan, și Salată De Țelină Și Grapefruit Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți uleiul și sucul într-un castron mediu. Se condimentează pansamentul cu sare șipiper. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioarepână când rămân doar cele verzi palide.
Tăiați 1/2 " de sus; tăiați părțile verzi închise în jurul tulpinii și inimii. Feliați pe lungime foarte subțire șipierdeți în pansament. Repetați cu anghinarea rămasă.
Se amestecă în țelinăși ingredientele rămase. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați laun platou și deasupra cu brânză.