Salată crocantă de legume de iarnă cu măsline și capere

Salată crocantă de legume de iarnă cu măsline și capere
Salata crocantă de legume de iarnă cu măsline și capere este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 295 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, radicchio—înjumătățit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată de cartofi cu măsline, capere și parmezan, Salată De Conopidă Cu Măsline Verzi Și Capere, și Salată de cartofi cu măsline, roșii și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați buchețelele de broccoli și blanch doar până când sunt crocante, aproximativ 3 minute; se scurge, se aruncă în apă cu gheață și se scurge bine. Se usucă bine broccoli. Repetați cu floretele de conopidă. Folosind o mandolină, feliați hârtia de fenicul-subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Într-un castron mic, combinați câte 1 lingură de măsline și capere tocate cu coaja de lămâie, muștar și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați oțetul, apoi amestecați uleiul de măsline. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă jumătate din pansament într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați conopida, broccoli, măslinele întregi și caperele și aruncați; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
7
Adăugați toate legumele rămase, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8
Adăugați mai mult pansament dacă doriți și aruncați din nou.
9
Încingeți salata cu frunzele de fenicul și serviți, trecând pansamentul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista