Salată Coreeană De Castraveți

Salată Coreeană De Castraveți
Salata coreeană de castraveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă verde, ulei vegetal, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Salată Picantă De Castraveți Coreeni, Salată Ușoară De Castraveți Coreeni, și Salată de castraveți și Edamame în stil coreean.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, ardeiul negru și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă semințele de susan și se reduce focul la mediu. Gatiti pana cand semintele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Îndepărtați semințele cu o lingură pliată și amestecați în amestecul de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se amestecă în castraveți, ceapă verde și morcov. Acoperiți și refrigerați cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este David & Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista