Salata verde caldă de fenicul și amar este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere, așchii parmigiano-reggiano, radicchio și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de smochine la grătar, struguri și verdeață amară, Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta, și Verdeață Amară, Fenicul Și Ceapă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți oțetul cu mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați ingredientele rămase și aruncați bine.
4
Încălziți o tigaie mare și adâncă până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați salata îmbrăcată și aruncați la foc mare până când abia se ofilesc în pete, aproximativ 30 de secunde.