Salată caldă de verdeață de fenicul și amar

Salată caldă de verdeață de fenicul și amar
Salata verde caldă de fenicul și amar este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere, așchii parmigiano-reggiano, radicchio și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de smochine la grătar, struguri și verdeață amară, Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta, și Verdeață Amară, Fenicul Și Ceapă Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți oțetul cu mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați ingredientele rămase și aruncați bine.
4
Încălziți o tigaie mare și adâncă până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați salata îmbrăcată și aruncați la foc mare până când abia se ofilesc în pete, aproximativ 30 de secunde.
6
Transferați în farfurii și serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista