Salată Caldă De Varză Savoy
Cald Savoy varza Slaw ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de sare, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Caldă De Varză Savoy, Salată Caldă De Varză Savoy, și Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw.
Instrucțiuni
Înveliți o oală mare și largă cu ulei de măsline și adăugați slănina. Se face slănina la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie, condimentați cu sare și transpirați timp de 4 până la 5 minute.
Adăugați morcovii și amestecați pentru a combina.
Adăugați varza, oțetul de cidru, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin. Condimentează cu sare și gust. Acest lucru va avea un gust foarte oțet, dar sarea va ajuta la compensarea clarității oțetului.
Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când varza este foarte moale.
Scoateți capacul, adăugați cidrul de mere și fierbeți încă 10 minute sau până când cea mai mare parte a oțetului s-a absorbit, dar varza este încă umedă, dar nu supă.
Serviți imediat sau lăsați-l să stea la frigider. Probabil că va fi mai bine în câteva zile.