Salată Caldă De Varză Savoy

Salată Caldă De Varză Savoy
Cald Savoy varza Slaw ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de sare, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Caldă De Varză Savoy, Salată Caldă De Varză Savoy, și Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw.

Instrucțiuni

1
Înveliți o oală mare și largă cu ulei de măsline și adăugați slănina. Se face slănina la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa roșie, condimentați cu sare și transpirați timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SareSare
3
Adăugați morcovii și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
4
Adăugați varza, oțetul de cidru, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin. Condimentează cu sare și gust. Acest lucru va avea un gust foarte oțet, dar sarea va ajuta la compensarea clarității oțetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Frunze De DafinFrunze De Dafin
VarzăVarză
OțetOțet
CimbruCimbru
SareSare
5
Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când varza este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
6
Scoateți capacul, adăugați cidrul de mere și fierbeți încă 10 minute sau până când cea mai mare parte a oțetului s-a absorbit, dar varza este încă umedă, dar nu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
VarzăVarză
OțetOțet
7
Serviți imediat sau lăsați-l să stea la frigider. Probabil că va fi mai bine în câteva zile.
8
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista