Salată caldă de macrou și sfeclă roșie
Salata caldă de macrou și sfeclă roșie ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 672 calorii, 31g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână bețișoare de țelină, macrou, sfeclă roșie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 195 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean, Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean, și Macrou cu conopidă caldă și salată de capere.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii timp de 12-15 minute până când sunt fragede. Între timp, fulgi fileurile de macrou în bucăți mari și tăiați sfecla roșie în bucăți de mușcătură.
Scurgeți cartofii și răciți ușor.
Amestecați sosul de salată și sosul de hrean împreună într-un bol de salată și condimentați. Sfat în cartofi ar trebui să fie încă cald.
Adăugați frunzele de salată, macrou, sfeclă roșie, țelină și nuci și aruncați ușor.
Se servește cu pâine crustă.