Salată caldă de fructe de mare cu fistic și capere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata caldă de fructe de mare cu fistic și capere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin, Salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă, și Pui cu crustă de fistic cu salată caldă de orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un mortar, bateți hamsiile cu fisticul, caperele, usturoiul și 1 lingură de ulei de măsline până când sunt destul de netede. Se amestecă restul de 3 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați creveții și gătiți până când sunt albi, aproximativ 20 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați calmarul în cratiță și gătiți până când este ferm, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scurgeți calmarul și transferați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pansamentul cu fistic în castron cu fructele de mare și aruncați pentru a acoperi. Puneți salata pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat