Salată caldă de fructe de mare cu fistic și capere

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata caldă de fructe de mare cu fistic și capere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin, Salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă, și Pui cu crustă de fistic cu salată caldă de orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar, bateți hamsiile cu fisticul, caperele, usturoiul și 1 lingură de ulei de măsline până când sunt destul de netede. Se amestecă restul de 3 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie.
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați creveții și gătiți până când sunt albi, aproximativ 20 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron.
Adăugați calmarul în cratiță și gătiți până când este ferm, aproximativ 20 de secunde.
Scurgeți calmarul și transferați-le în castron.
Adăugați pansamentul cu fistic în castron cu fructele de mare și aruncați pentru a acoperi. Puneți salata pe farfurii și serviți.