Salată Caldă De Cartofi Fingerling

Salată Caldă De Cartofi Fingerling
Salata caldă de cartofi Fingerling ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.13 pe portie, primești o garnitură care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cartofi fingerling, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Salată Caldă De Cartofi Fingerling, Salată Caldă De Cartofi Prăjiți, și Salată caldă de cartofi Fingerling și păstrăv afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată și adăugați cartofi. Se fierbe până când cartofii sunt fragede, 10 până la 13 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Lăsați să se răcească până când cartofii sunt calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Bateți iaurtul, smântâna, coaja de lămâie, sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul negru împreună într-un castron. Îndoiți ușor cartofii în pansament. Se amestecă frunzele de rucola în amestecul de cartofi și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
MuștarMuștar
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista