Salată caldă de brânză de capră cu pâine de măsline la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de brânză de capră cu pâine de măsline la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,2 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână panko, verdeață pentru copii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată caldă de piersici și Frisee la grătar cu sos de brânză de capră, Salată Caldă De Brânză De Capră, și Salată cu brânză caldă de capră.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul și uleiul într-o ceașcă mică de măsurare din sticlă sau ramekin. Acoperiți bine cu folie de plastic și cuptor cu microunde 30 de secunde.
Transferați usturoiul într-un castron mic. Ulei de rezervă. Folosind furculita, mash grosolan usturoi.
Adăugați busuioc, oțet și muștar la piureul de usturoi.
Bateți până se omogenizează. Treceți treptat în ulei de usturoi rezervat. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei și repetați înainte de utilizare.)
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca. Înmuiați fiecare rundă de brânză în albușuri de ou, întorcându-se pentru a acoperi. Înveliți fiecare cu amestec de pesmet.
Transferați rundele de brânză acoperite pe farfurie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 8 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați rondele de brânză și gătiți până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ungeți feliile de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline. Grill până când începe să toast, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Așezați verdeața într-un castron mare și aruncați cu toate, cu excepția a 2 linguri de vinaigretă; condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți salata în 6 farfurii. Completați fiecare cu 1 brânză rotundă și 1 felie de pâine la grătar.
Stropiți rondele de brânză cu restul de 2 linguri de vinaigretă și serviți.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.