Salată Asiatică De Tăiței

Salată Asiatică De Tăiței
Asiatice salata de taitei este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți spanac pentru copii, ghimbir, linguină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Asiatică De Tăiței, Salată Asiatică De Tăiței, și Salată Asiatică De Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele salatei. Eu nu măsoară, de obicei, am păstra adăuga la fel de mult ca vreau de fiecare ingredient până când se pare ca imaginea.Puneți ingredientele pentru pansament într-un borcan. Se agită bine și se toarnă peste salată. De asemenea, puteți adăuga jalapenos la pansament dacă vă place picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Se amestecă cu clești sau mâini și se servește într-un bol mare pentru paste. Întotdeauna îmi folosesc mâinile pentru a amesteca asta. Este atât de mult easier.As o salată laterală probabil servește mai mult ca 8-1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Dar dacă asta este tot ce mănânci, atunci va servi 4-6.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista