Salată Asiatică De Sparanghel
Salata Asiatică de sparanghel este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, chimen măcinat, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată asiatică de sparanghel și ridiche, Sparanghel Asiatic, și Sparanghel Inspirat Din Asia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când este crocant, aproximativ 3-4 minute.
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Combinați sosul de soia, uleiul, oțetul, zahărul, semințele de susan, ghimbirul și chimenul; se toarnă peste sparanghel și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Scurgeți înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asiaticul poate fi asociat cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling