Salată asiatică de pui și orez sălbatic

Salată asiatică de pui și orez sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul asiatic și salata de orez sălbatic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de migdale, unt, amestec de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată De Orez Sălbatic Asiatic, Salată De Orez Sălbatic De Pui, și Salată de pui cu orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia și uleiul de susan într-un bol; frecați amestecul peste pieptul de pui. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; gătiți puiul marinat în tigaia fierbinte până nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Tăiați puiul când este suficient de rece pentru a manipula și transfera într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Combinați apa, bobul lung și amestecul de orez sălbatic și untul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
UntUnt
BoabeBoabe
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Amestecați orezul, portocalele mandarine, castanele de apă, ceapa verde, țelina și migdalele cu puiul tăiat cubulețe; aruncați bine. Se răcește amestecul în frigider timp de cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Castane De ApăCastane De Apă
Ceapa VerdeCeapa Verde
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
țelinățelină
OrezOrez
5
Aliniați un platou mare cu frunze de salată; deasupra cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Pui întregPui întreg
6
Presărați tăiței în jurul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
Probabil cel mai faimos vin Alsacia, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente picant sau mosc Traminer) este o selecție a celor mai aromate tramvaie și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul afișează o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Se găsesc aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și flori de trandafir percepute în nas, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Împerecheați cu bucătărie condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/de fuziune, Ceviche peruviene și alimente cu elemente de condimente și fructe.
Probabil cel mai faimos vin Alsacia, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente picant sau mosc Traminer) este o selecție a celor mai aromate tramvaie și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul afișează o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Se găsesc aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și flori de trandafir percepute în nas, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Împerecheați cu bucătărie condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/de fuziune, Ceviche peruviene și alimente cu elemente de condimente și fructe.
Probably Alsace's most famous wine, the Traminer came to us from the north of Italy and dates from the 16th century. The Gewurztraminer (literally spicy or musky Traminer) is a selection of the most fragrant Traminers and became known as Gewurztraminer towards 1950. Light yellow with clear reflections. The wine has a youthful quality. The nose is expressive and reveals a floral dominant of rose, peony. Slightly candied, one perceives the exotic fruit, litchi and after aeration, one discovers notes of ginger and a hint of menthol. The nose displays a beautiful typicity, without extravagance but with preciseness. The onset in the mouth is ample and soft, vigorous; it evolves on a medium with a refreshing promptness. The same flavors of exotic fruits, ginger and floral of rose perceived in the nose are found, with a slight touch of bitterness on the finish. Pair with seasoned and flavorful cuisine such as Asian/fusion cuisine, Peruvian ceviches and foods with both spice and fruit elements.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista