Salată asiatică de pere pentru doi

Salată asiatică de pere pentru doi
Salata asiatică de pere pentru doi este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hearts of romaine salad mix, sesame ginger vinaigrette, pear și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, Salată De Andive Și Pere Asiatice, și Salată asiatică de pere cu nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți amestecul de salată între două farfurii de servire. Se acoperă cu pere și brânză; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 63 de dolari.
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastru intens. Prezintă arome revelatoare și arome de piersică albă, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și pe bază de plante profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele - piersica, mărul și mango strălucesc peste tot-dar este pământul bântuitor și detaliile filigranate ale acestui vin care îl fac de neuitat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista