Salată Asiatică De Pecan, Creveți Și Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata Asiatică de Pecan, creveți și orez. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 116 calorii. Dacă aveți orez, creveți, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată Asiatică De Orez Cu Creveți, Asiatice Creveți Orez Boluri, și Supă asiatică de tăiței de orez și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă orezul, creveții, nucile pecan și ceapa într-un castron mare.
Bateți sosul teriyaki și uleiul cu un tel de sârmă până se omogenizează bine.
Se adaugă la amestecul de orez; se amestecă bine. Acoperă.
Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.