Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata aruncată cu portocale. Această rețetă face 10 porții cu 254 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți semințe de mac, ceapă, muștar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață aruncată cu susan și portocale, Salată Aruncată, și Salată De Afine Aruncată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați uleiul, oțetul, zahărul, ceapa, muștarul și sarea. Acoperiți și procesați până la neted. Se amestecă semințele de mac
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un bol de salată, combinați verdele, portocalele, slănina și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Bețișoare De Covrig
Verzii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi.