Salata de spanac Gina cu nuci pecan condimentate

Salata de spanac Gina cu nuci pecan condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac a lui Gina cu nuci pecan condimentate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $ 2.21 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră de chili ancho, muștar dijon, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă de cartofi Cheesy complet încărcată cu salată de spanac Gina, Salată De Verdeață Amară Cu Nuci Pecan Condimentate Și Persimmons, și Salată de varză roșie și Napa cu mere Braeburn și nuci pecan condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pecani: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Se amestecă toate condimentele și nucile pecan. Amestecați și prăjiți nucile pecan aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați-le pe o farfurie pentru a se răci.
1
Bateți împreună muștarul Dijon, șalotele și oțetul balsamic într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți în uleiul de măsline într-un flux continuu, amestecând pentru a emulsiona. Condimentează cu un vârf de zahăr, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați spanacul într-un castron mare de servire. Aruncați verdeața cu pansamentul pregătit, slănina, brânza albastră, roșiile cherry și nucile pecan condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista