Salata de paste ni unixcoise ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 555 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ton, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Salata De Paste Ni Unixcoise, Salata De Paste Ni Unixcoise, și Salmon Ni Unixcoise Salata De Paste.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până aproape fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Adăugați fasolea verde în oală și continuați să fierbeți până când fasolea și pastele sunt ambele fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți, rezervând 1/4 cană apă de gătit. Rulați pastele și fasolea sub apă rece și scurgeți din nou. Puneți deoparte pastele și fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei, oțet și sare. Se amestecă tonul, roșiile, măslinele, pătrunjelul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
(fie Fie Obișnuit)
Mandarine, Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pastele și fasolea verde în castron. Se amestecă, adăugând apă de gătit rezervată pentru a se umezi după cum este necesar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat