Salata de orez de legume

Salata de orez de legume
Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, salata de orez cu legume ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii , 2 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, conopidă, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de legume cu orez , Salată de legume și orez de primăvară și Salată de orez basmati și de vară .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați orezul, broccoli, conopida și ceapa. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase. Se amestecă amestecul de orez. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV The Big Kahuna Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
NV The Big Kahuna Chardonnay
NV The Big Kahuna Chardonnay
Merul verde încântător și citricele dansează la palat, cu un final plăcut de aciditate echilibrată
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista