Salata de jeleu de lime cu castraveți de ananas a bunicii

Salata de jeleu de lime cu castraveți de ananas a bunicii
Salata de lime Jello de castraveți de ananas a bunicii necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 137 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Simply Recipes are 152 de fani. Mergeți la magazin și ridicați gelatină de var jell-O, hrean, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Jeleu De Lime De Castraveți, Salată De Jeleu De Afine Cu Ananas, și Salată Cremoasă De Lime Jello.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați jeleul de var și sarea în 2 căni de apă fierbinte (nu folosiți apă clocotită, ci doar apă fierbinte obișnuită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime JelloLime Jello
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 căni de apă rece. Se răcește până se îngroașă ușor-consistența albușurilor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-un castron separat amestecați castraveți, hrean, ceapă rasă și oțet. Îndoiți amestecul de ananas și castraveți în jello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă într-o matriță de jello și se răcește câteva ore (aproximativ
5
până când gelatina se instalează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Pentru a îndepărta jeleul din matriță, umpleți un lighean pe jumătate cu apă fierbinte. Coborâți matrița jello în apa fierbinte, cu partea metalică în jos, până când apa ajunge aproape la marginea matriței. Păstrați-l acolo 5 secunde și eliminați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați o farfurie deasupra formei de jello și întoarceți-o cu susul în jos. Salata de jello ar trebui să alunece.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista