Salata de gelatină de afine-portocale a bunicii
Salata de gelatină de afine-portocale a bunicii durează aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 230 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci pecan, țelină, amestec de zmeură Jell-O și apă. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de fructe cu gelatină a bunicii, Gelatină De Afine-Portocaliu, și Mucegai De Gelatină De Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
Puneți gelatina într-un castron, turnați apa clocotită și amestecați până când gelatina se dizolvă.
Se amestecă sosul de afine, ananasul, țelina, nucile pecan și coaja de portocală până se omogenizează uniform.
Se toarnă amestecul de gelatină într-o matriță sau un vas de servit.
Se răcește la frigider peste noapte sau până la 8 ore.
Pentru a face toppingul, bateți crema de brânză cu jumătate din toppingul bătut. Îndoiți restul de topping bătut până se omogenizează bine. Desfaceți gelatina și întindeți cu amestecul de topping.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maison Noir bat pe lemn Chardonnay]()
Maison Noir bat pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, toate din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile hillside din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de grand crus din Coasta De Aur a Burgundiei. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și mediu, cu parfum de pepene galben și pere, care navighează pe valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe de stele picante la final.