Salata de fasole verde

Salata de fasole verde
Salata de fasole verde este o garnitură care servește 8. O porție conține 141 de calorii , 3 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, muștar măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 52% . Rețete similare sunt Salata de fasole verde de migdale , Salata de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi și Salata de fasole verde și cartofi cu vinaigretă Dijon .

Instrucțiuni

1
Pune fasolea într-un coș de aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă; aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți la abur timp de 7-8 minute sau până când devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-un castron mare, combinați fasolea, ceapa, roșiile, măslinele, brânza și baconul. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul de măsline, oțetul, usturoiul, muștarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista