Salata de calmar la gratar si ceapa Vidalia cu rosii la gratar

Salata de calmar la gratar si ceapa Vidalia cu rosii la gratar
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, Salata de calmar la grătar și ceapă Vidalian cu roșii la grătar ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Pentru 2,51 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 189 de calorii . Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este perfect pentru 4 iulie . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, frisee, ceapă vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 89% , acest fel de mâncare este spectaculos. Salata de ceapă Vidalian la grătar , Sandvișurile cu ceapă și friptură Vidalian la grătar și Salsa de porumb și ceapă Vidalian la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ungeți roșiile cu ulei și asezonați cu sare și piper. Prăjiți până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți calmarul și ceapa cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Prăjiți calmarii timp de 3 minute pe fiecare parte. Prăjiți ceapa pe ambele părți până se înmoaie. Se amestecă verdeața cu ulei de măsline și lămâie și se condimentează cu sare și piper. Aranjați verdeața pe un platou și acoperiți cu calmar și ceapă, roșii și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
VerziiVerzii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
CalmarCalmar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cakebread Reserve Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Cakebread Reserve Chardonnay
Cakebread Reserve Chardonnay
Chardonnay Reserve din 2014 oferă arome seducătoare de proaspete, cremoase de măr auriu și fructe asiatice de pere, frumos completate de note de creme brulee, vanilie și minerale. Bogat și plin la palat, vinul dezvăluie un miez de arome profund concentrate de mere, pepene galben și citrice, care își mențin intensitatea pe parcursul unui final lung, cu nuanțe minerale. Cu rezerve profunde de fructe cuplate cu un echilibru exemplar, Chardonnay Reserve este delicios acum, dar va îmbătrâni frumos în sticlă încă 5-7 ani. Asorteaza acest vin cu supa de cartofi dulci cu castane si rachiu.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista