Salata de caise

Salata de caise
Salata de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 210 calorii , 17 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți lapte, apă, topping de carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 31% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată cremoasă de caise , Salată cu cușcuș de caise și Salată cu șuncă și caise .

Instrucțiuni

1
Se dizolvă gelatina în apă clocotită și se pune deoparte. Intr-un castron, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Se bate treptat laptele până se omogenizează. Se amestecă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ananasul și amestecați bine. Chill. Când amestecul începe să se îngroașe, pliați toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
3
Se toarnă într-un 2-1/2-qt. Castron de servire. Răciți timp de cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maddalena Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Maddalena Chardonnay
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista