Salata bucătarului Bistro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Bistro Chef. Această rețetă servește 4 și costă 5,15 USD pe porție. O porție conține 705 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de frisee, busuioc, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Bistro, Salată Bistro, și Salată Bistro.
Instrucțiuni
Umpleți o oală largă și superficială cu 2 centimetri de apă.
Adăugați 1/2 lingură de oțet și aduceți la foc mic.
Între timp, împărțiți brie între bucățile de baghetă și presărați cu aproximativ 1 lingură de busuioc.
Bateti mustarul, restul de 1 1/2 linguri otet, 1/2 lingurita sare si piper dupa gust intr-un bol mare. Bateți încet uleiul de măsline până se omogenizează.
Pe rând, spargeți fiecare ou într-un castron mic sau o ceașcă, apoi alunecați în apa fierbinte. Puneți ouăle până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură pliată, transferați ouăle pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge scurt.
Adăugați verdeața mixtă, frisee și busuiocul rămas în castron cu pansamentul și aruncați; condimentează cu sare și piper. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu roșia și șunca. Condimentează ouăle cu sare și piper și adaugă la salate.
Se servește cu bucățile de baghetă.
Fotografie de Christopher Testani