Fileuri Pakistaneze De Friptură De Vită (Pasanday)
Pakistanez Pot friptură de vită fileuri (Pasanday) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 369 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chimen măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și O Oală De Carne De Vită Enchilada Caserola.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați iaurtul, pasta de usturoi de ghimbir, fulgii de piper, chimenul, cuișoarele, turmericul și sarea.
Se amestecă carnea de vită până se acoperă uniform. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Se prăjește ceapa până se rumenesc.
Scoateți 1 lingură de ceapă și puneți-o deoparte pentru garnitură. Reduceți căldura la minim.
Așezați carnea în tigaie, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Verificați la fiecare 10 minute și adăugați apă dacă este necesar.
Se toarnă suc de lămâie și se fierbe timp de 10 minute.
Garnisiți cu cilantro, ardei iute verzi și ceapă prăjită rezervată.