Salam Frittata
Salam Frittatan este un fel principal fără gluten, lacto ovovegetar și דל פחמימות,. Această rețetă servește 6 și costă 1 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 249 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, jumătate și jumătate, ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Frittata cu smog și salam, Frittata cu salam-broccoli și Frittata cu salam elvețian.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inchi la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gatiti, amestecand des timp de 5 minute.
Adăugați salam; continuați gătitul 2 minute.
Bate ușor ouăle. Se amestecă jumătate și jumătate și 1/2 cană de brânză, sare și piper. Amestecați legumele în tigaie. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când ouăle se pun pe fund. Dacă tigaia nu este rezistentă la cuptor, înfășurați mânerul în folie.
Presărați 1/2 cană de brânză rămasă peste frittata.
Transferați tigaia în broiler; se prăjesc la 4 până la 5 inci de sursa de căldură 2 minute sau până când ouăle sunt așezate în centru și brânza este topită.
Tăiați în felii pentru a servi.
Vin recomandat: Vin Spumant
Frittatan în meniu? Încercați să combinați cu vin spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.