Sake și sirop de mesteacăn-pește prăjit cu mazăre proaspătă și Bietă

Sake și sirop de mesteacăn-Sablefish prăjit cu mazăre proaspătă și Bietă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $11.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză elvețiană curcubeu, ceapă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de somon cu sirop de mesteacan de rozmarin, Sirop de mesteacăn și sos de soia-rață friptă glazurată, și Pește Sablefish De Arțar Portocaliu Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați peștele înainte de a pleca de acasă: într-o oală mică, combinați tamari, sirop de mesteacăn, chile, ghimbir, usturoi zdrobit, 2 crenguțe cimbru, sake kasu sau miso și 2/3 cană apă (1/3 cană dacă utilizați miso). Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute (sau, pentru miso, aduceți la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc fără a mai găti).
Se toarnă într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pește, sigilați și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore. Împachetați într-un răcitor pentru călătorie.
Dezghețați peștele în saci într-un castron cu apă rece cu câteva ore înainte de gătit (sau lăsați să se dezghețe peste noapte).
Se scoate din marinată și se usucă.
Încălziți un grătar cu cărbune la mediu-înalt (45
sau instalați o sobă de tabără și folosiți căldură medie-mare.
Se încălzește 2 linguri. unt într-o tigaie mare grea sau 2 tigăi mai mici.
Adăugați pește și saut, întorcându-se o dată, până când este tăiat crocant și opac în centru, 10 până la 15 minute. Puneți tigaia deoparte, acoperită și învelită într-un prosop pentru a se încălzi. Dacă folosiți cărbune, adăugați 10 până la 12 Brichete la foc.
Topiți 2 linguri. untul într-o cratiță medie, se adaugă ceapa și frunzele de cimbru și se gătește, amestecând des, până când ceapa începe să se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul tocat, 1/4 cană de apă, mazărea și coastele și tulpinile de smog și se gătește, acoperit și amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă frunzele de smog; gatiti, acoperit, pana se ofileste, inca aproximativ 2 minute. Se amestecă 1 lingură rămasă. unt în legume și serviți cu pește.
* Comandați sirop de mesteacăn prin Kahiltna Birchworks (alaskabirchsyrup.com). găsiți sake kasu pe piețele japoneze.