Sable savuroase cu somon afumat

Sable savuroase cu somon afumat
Sable savuroase cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 3,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Un amestec de măsline, CR cromme fra crom, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Încearcă Cheesecake Cu Somon Afumat Savuros, Aperitiv Sărat De Somon Afumat, și Prăjituri savuroase din făină de porumb cu somon afumat și ouă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Sablefish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Revista