Răsuciri De Tapenadă
Răsucirile Tapenade ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 33 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 96. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de hamsii, parmezan, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Totul Se Răsucește, Răsuciri De Scorțișoară, și Răsuciri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați într-un dreptunghi de 12 x 10 inci.
Răspândiți amestecul de măsline pe jumătatea longitudinală a dreptunghiului până la 1 inch de marginea lungă; pliați patiseria peste umplutură.
Rulați ușor cu un sucitor; ciupiți marginile pentru a sigila.
Tăiați transversal în benzi de 1/2 inch. Răsuciți benzi; așezați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Așezați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.