Răspândirea Pâinii Cu Usturoi

Răspândirea Pâinii Cu Usturoi
Răspândirea pâinii cu usturoi durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Allrecetes are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Usturoi Cu Brânză Incredibil De Delicioasă, Pâine De Usturoi Cu Brânză Incredibil De Delicioasă, și Lămâie-Usturoi Răspândit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați untul, parmezanul, usturoiul, maghiranul, busuiocul, amestecul de ierburi fine, oregano, piper negru și pătrunjel până se combină bine. Împărțiți pâinea italiană pe jumătate pe lungime și întindeți fiecare jumătate generos cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pâine ItalianăPâine Italiană
Piper NegruPiper Negru
MaghiranMaghiran
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
BusuiocBusuioc
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți pâinea cu usturoi pe raftul superior al cuptorului preîncălzit până când amestecul de unt se topește și bule, 10 până la 15 minute; porniți broilerul și fierbeți până când pâinea este nuanța dorită de maro auriu, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vin spumant și spumant ros euro sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista