Răspândirea Creveților Din Caraibe
Rețeta răspândirea creveților din Caraibe este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, frișcă de brânză întinsă, legume tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți Din Caraibe, Creveți De Nucă De Cocos Din Caraibe, și Frigarui De Creveti Din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă condimentele în recipientul cu brânză cremă.
Întindeți amestecul pe o farfurie mare de servire sau pe o farfurie.
Se acoperă cu coajă de tei, creveți, ceapă, ardei gras și brânză.
Se servește imediat cu biscuiți sau legume sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.