Răspândirea Crabului Din Sud-Vest
Răspândirea crabului de sud-vest ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 99 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, carne de crab, maioneză mayo adevărată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brânză De Sud-Vest Răspândită, Falafel sud-vestic cu răspândire de Avocado, și Ouă de Sud-Vest Benedict cu răspândire de fasole neagră, Avocado și Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de crab, brânza și maiaua într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Adăugați avocado, roșii și ceapă; se amestecă ușor. Acoperă.
Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Se servește cu biscuiți RITZ.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.